Τετάρτη 14 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Ανοιχτός στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτός για μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, βάζοντας ως «κόκκινη γραμμή» μόνο τα λεγόμενα εθνικά θέματα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 απέκλεισε συνεργασία του με κάποιο από τα κόμματα της συγκυβέρνησης ή τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, κληθείς να σχολιάσει τη στάση βουλευτών του στο ζήτημα της άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής (δεν υπερψήφισαν), ο Καμμένος τους υπερασπίστηκε λέγοντας ότι υπερψηφίστηκαν οι άρσεις ασυλίας για εκείνους που υπάρχουν στοιχεία, ενώ δεν υπερψηφίστηκαν περιπτώσεις που επιχειρείται - όπως ισχυρίστηκε - να μπουν όλοι στον ίδιο κουβά, ενώ δεν υπάρχουν - όπως είπε - τα αντίστοιχα στοιχεία.

Παρέπεμψε και σε όσα συμβαίνουν στην αστική δικαιοσύνη, κάνοντας μνεία στην απόφαση του Αρείου Πάγου (περί ανακήρυξης συνδυασμών), λέγοντας ότι την ώρα που η δικαιοσύνη λέει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ο Αρειος Πάγος δίνει «πράσινο φως» για να συμμετέχει στις εκλογές. «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε δύο μέτρα και δύο σταθμά», συνέχισε και εξέφρασε, μάλιστα, την άποψη ότι «η δημοκρατία πρέπει να είναι πολύ πιο δημοκρατική απέναντι στο φασισμό»!

Την ίδια στιγμή, ο Καμμένος κατηγορούσε τη ΝΔ ότι «έχει συρρικνωθεί, γιατί δεν είναι ΝΔ. Τα στελέχη τα οποία έχει στην πρώτη γραμμή ο κ. Σαμαράς δε θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα ούτε του Καραμανλή, ούτε του Μητσοτάκη. Μιλάμε για τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ, για ανθρώπους που διαφήμιζαν βιβλία σε σχέση με την αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος. Μιλάμε για ακροδεξιά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία της ΝΔ»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ