Τετάρτη 14 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Περιοδεία στα Διαπόντια Νησιά

Στα Διαπόντια Νησιά περιόδευσαν υποψήφιοι περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μπάμπη Χαραλάμπους και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Γιάννη Μπορμπότη επισκέφτηκαν διαδοχικά την Ερείκουσσα, τους Οθωνούς και το Μαθράκι.

Και στα τρία νησιά πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σε καφενεία ενώ αναπτύχθηκε πλούσια συζήτηση με τους κατοίκους γύρω από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και γύρω από τις προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμο και Περιφέρεια.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σχετικά με τα θέματα των λιμανιών, των σκουπιδιών και του γιατρού, προβλήματα που χρονίζουν και δε λύνονται αφού δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο.

Τέλος, συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο, που έφεραν πολλές φορές στο προσκήνιο τα θέματα των Διαποντίων αλλά και οι Ερωτήσεις και οι Αναφορές στη Βουλή από τον Μπάμπη Χαραλάμπους όταν ήταν βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ