Σάββατο 10 Μάη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Συγκεντρώσεις στην Αττική ενόψει των εκλογών

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ. στο Μενίδι στην πλατεία Αγ. Βλάση θα μιλήσουν ο Θ. Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Β. Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Β. Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

-- Στις 8 μ.μ. στο Ν. Ηράκλειο στο σταθμό του ΗΣΑΠ (θεατράκι) θα μιλήσουν ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Β. Λύκουρας, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ηρακλείου.

-- Στις 8 μ.μ. στη Φιλαδέλφεια, πλατεία Πατριάρχου, θα μιλήσουν ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ο Δ. Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και η Δανάη Γκούμα, υποψήφια δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, θα μιλήσουν ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Χρ. Τσαλαπατάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μαραθώνα θα μιλήσουν ο Γ. Γκιόκας, μέλος της ΚΕ, και ο Ν. Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα - Ν. Μάκρης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Αγ. Στέφανο στο σταθμό του ΟΣΕ, θα μιλήσουν ο Θ. Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Ζωή Σώκου, υποψήφια δήμαρχος Διονύσου.

-- Στις 8 μ.μ. στη Σαλαμίνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Φλαμίνγκο) θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, ο Κ. Τζατζάνης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αργοσαρωνικού, και ο Γ. Βλάχος, υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας.

-- Στις 8 μ.μ. στη Νέα Πέραμο, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου θα μιλήσουν η Αλέκα Μενιδιάτη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Α. Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων.

-- Στις 7.30 μ.μ. στις Ερυθρές, στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν η Ανθούλα Δρίκα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Μπ. Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 7 μ.μ. στα Βριλήσσια, πλατεία Ανάληψης, θα μιλήσουν οι Μπ. Αγγουράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και Β. Βήττος, υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων.

-- Στις 8 μ.μ. στα Ανω Λιόσια στην πλατεία Δημαρχείου θα μιλήσουν ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, ο Δ. Θεοδωρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Δ. Τσιουμπρής, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Αγιο Δημήτριο στην πλατεία Ηρώων θα μιλήσουν ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγ. Δημητρίου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Αλιμο, θέατρο «Μαίρη Αρώνη», θα μιλήσουν ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, η Θεοδώρα Δριμάλα, υποψήφια ευρωβουλευτής, και η Κυριακή Καμαρινού, υποψήφια δήμαρχος Αλίμου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Π. Φάληρο στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, η Βίκυ Αράπη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Ν. Παπαγεωργίου, υποψήφιος δήμαρχος Π. Φαλήρου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Κηφισιά, στο αμφιθέατρο των εργατικών πολυκατοικιών, θα μιλήσουν ο Σπ. Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Ν. Σφαντός, υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης.

-- Στις 11 π.μ. στο λιμάνι του Πόρτο - Ράφτη θα μιλήσουν ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Β. Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Α. Συλελόγλου, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας θα μιλήσουν ο Θ. Γκιώνης, μέλος της ΚΕ, ο Μ. Καραντούσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Χ. Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Αργυρούπολη στον καφενέ «90 μοίρες» (οδός 28ης Οκτωβρίου) θα μιλήσει ο Θ. Λιάππης, υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ