Τετάρτη 7 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Απαράδεκτη διάταξη

Βρήκε παπά να θάψει πέντ' - έξι η κυβέρνηση. Στην εγκύκλιο που καθορίζει τους όρους μετάδοσης πολιτικών μηνυμάτων ενόψει εκλογών έχωσε διάταξη που αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν επιτρέπεται η μετάδοση μηνυμάτων φορέων εκτός των πολιτικών κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων, το περιεχόμενο των οποίων μπορεί να χαρακτηριστεί άμεσα ή έμμεσα ως πολιτικό».

Δηλαδή, επί της ουσίας απαγορεύει στους φορείς του μαζικού λαϊκού κινήματος να μεταδίδουν τις θέσεις τους για την κυβερνητική πολιτική. Μια προκήρυξη του ΠΑΜΕ για το Ασφαλιστικό, μια ανακοίνωση των εμποροϋπαλλήλων για την Κυριακή-αργία, οποιαδήποτε ανακοίνωση συνδικάτου καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική χαρακτηρίζεται αυτόματα ως μήνυμα με περιεχόμενο πολιτικό και ως εκ τούτου απαγορεύεται η μετάδοσή του από τα μέσα ενημέρωσης.

Η διάταξη αυτή προκάλεσε ήδη την αντίδραση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, που την χαρακτηρίζει πράξη φίμωσης καθώς εκτιμά - και δικαίως - ότι αφορά άμεσα και αφίσα του συλλόγου, στην οποία αναφέρεται: «Μην τους πιστεύεις άλλο μετά από τόσες φορές που μας κορόιδεψαν. Μην τους αφήσεις να συνεχίσουν να καταστρέφουν τη χώρα μας, τη δημόσια Υγεία, τη φαρμακευτική περίθαλψη. Στις εκλογές που έρχονται είναι η ευκαιρία σου. Ξέρεις τι θα κάνεις!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ