Τετάρτη 7 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ. στα Μέγαρα, στην πλ. Αγίου Ιωάννη, θα μιλήσουν η Αλέκα Μενιδιάτη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Α. Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων.

-- Στις 7 π.μ. στους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9.30 π.μ. στο Ιδρυμα «Η Παμμακάριστος» η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο της Παλαμηδίου (συντριβάνι) θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Β. Μαρούπας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 8 π.μ., στις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης και στις 11 π.μ., στην υπηρεσία Διεύθυνσης Γεωργίας, θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Χαριλάου.

-- Στις 11 π.μ., στο Κτηματολόγιο θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 9.30 π.μ., στο σχολικό συγκρότημα Ευκλείδης και στις 12 το μεσημέρι στο Μηχανουργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Πεύκων, θα μιλήσει ο Μπ. Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

Σε Ανατ. Μακεδονία - Θράκη

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Φερών, θα μιλήσουν ο Τ. Βλισίδης, μέλος του ΓΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εβρου, και ο Σ. Δευτεραίος, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Τετάρτη

-- Συγκέντρωση στην Ανθούπολη της Λάρισας, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ, υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων.

-- Περιοδεία στο Δενδροχώρι στις 7 μ.μ. και ομιλία στο Γοργογύρι (καφενείο Ντακούλα), στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιήσει η Βάσω Μπακάση, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

-- Ομιλία στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, στις 8 μ.μ. και περιοδεία στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, στις 9 μ.μ., με τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

-- Συγκέντρωση στη Λυγαριά, στις 7.30 μ.μ. και στους Γόμφους, στις 8.30 μ.μ. με τον Απ. Ζάχο, υποψήφιο δήμαρχο Πύλης Τρικάλων.

-- Περιοδεία στον Αγιο Θεόδωρο, στις 7.30 μ.μ., και ομιλία στον Σταυρό στις 8.30 μ.μ., με τον Α. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας και τον Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

Αύριο, Πέμπτη

-- Συγκέντρωση στο Αγναντερό, στις 7 μ.μ. και στην Κρανιά, στις 8 μ.μ., με ομιλητές τους Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και τον Λ. Γιώτη, υποψήφιο δήμαρχο Μουζακίου.

-- Συγκέντρωση στον Αγιο Νικόλαο, στις 9.30 μ.μ., με τους Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας, και τον Αστ. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στην Αιγάνη, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Χ. Μπίκα, υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών.

Σε Πελοπόννησο - Κεφαλονιά

Σήμερα, Τετάρτη

-- Συγκέντρωση στην Τρίπολη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, με ομιλητή τον Δ. Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Συγκέντρωση στα Μαντζαβινάτα (στο καφενείο), στις 8 μ.μ., με τον Δ. Μαντζουράτο, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Σήμερα, Τετάρτη

-- Ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο. Στις 12 μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, στις 2 μ.μ. στο εργοστάσιο «AGRINO Α.Ε.» και στις 6 μ.μ. στο συσκευαστήριο των ιχθυοκαλλιεργειών «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.» στον Αστακό.

Στην Ηπειρο

Αύριο, Πέμπτη

-- Συγκέντρωση στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων. Θα μιλήσουν η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου Ολυ Τσουμάνη και ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννιτών Τ. Τασιούλας.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Τετάρτη

-- Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στ. Ορφανός στις 9.30 π.μ. θα περιοδεύσει στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

-- Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μ. Συντυχάκης στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ομιλία σε καφενείο της Αγίας Τριάδας στην πλατεία Αϊβαλιώτη.

Αύριο, Πέμπτη

-- Ο Μ. Συντυχάκης θα μιλήσει στο καφενείο του Ανωγειανού στην περιοχή Καμαράκι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ