Σάββατο 19 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικό «Φεστιβάλ Δάσους»

Ο Δήμος Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί για πρώτη φορά, το «Φεστιβάλ Δάσους». Εναν κύκλο πολιτιστικών εκδηλώσεων με επίκεντρο το «Θέατρο Δάσους», τον πιο καταξιωμένο ανοιχτό συναυλιακό χώρο στη Θεσσαλονίκη, που θα ξεδιπλωθεί από τις 9-30 Ιούνη, σε τρεις χώρους: Στο «Θέατρο Δάσους», το Πάρκο των Κήπων του Πασά και στο «Γηπεδάκι» (Ευαγγελίστρια).

Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής και καλλιτέχνες διεθνούς φήμης. Ανάμεσά τους οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χαρούλα Αλεξίου, Σωκράτης Μάλαμας, Μάριος Φραγκούλης, Μελίνα Κανά, Μανώλης Μητσιάς, Παναγιώτης Καραδημήτρης, Νίκος Τουλιάτος με την «Ηχόδραση», Μαριώ, Πετρολούκας Χαλκιάς, Manu Chao, το συγκρότημα περιστρεφόμενων δερβίσηδων «Mutrip» από την Κωνσταντινούπολη και πολλοί άλλοι.

«Η συμμετοχή των κορυφαίων καλλιτεχνών αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία του Φεστιβάλ, το οποίο ο Δήμος φιλοδοξεί να αποτελέσει το πολιτιστικό γεγονός της θερινής σεζόν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγίου Παύλου και καλεί τους δημότες του και όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ