Τρίτη 6 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΡΟΔΟΣ
Διευκολύνσεις στους φασίστες στο όνομα της «νομιμότητας»

Την Παρασκευή 2/5 συνεδρίασε στο Δήμο Ρόδου η διακομματική επιτροπή, για να ορίσει τους χώρους προβολής των συνδυασμών, ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Κανείς από τους εκπροσώπους των συνδυασμών που στηρίζονται από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ - ΑΝΕΛ δεν έβγαλε άχνα για το γεγονός ότι στο ίδιο τραπέζι καθόταν και ο εκπρόσωπος της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννης Περδικάρης κατήγγειλε το γεγονός και δήλωσε ότι αρνείται να συναινέσει σε οποιαδήποτε τεχνική διευκόλυνση και προβολή των ναζιστών δολοφόνων. Δέχτηκε μάλιστα και φραστική επίθεση από το χρυσαυγίτη, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είπε ότι το ΚΚΕ είναι ακραίο κόμμα και ότι τουλάχιστο η ΧΑ αποδέχεται τον ...κοινοβουλευτισμό!

Παρενέβη τότε ο ίδιος ο δήμαρχος, επικαλούμενος τη νομιμότητα και το γεγονός ότι ο συνδυασμός είναι ανακηρυγμένος από το Πρωτοδικείο. Ετσι, οι φασίστες θα είναι ελεύθεροι με τη βούλα του κρατικού μηχανισμού και τις πλάτες όλων των άλλων συνδυασμών να χύσουν το ναζιστικό τους δηλητήριο σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Σε ανακοίνωσή της, η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ τονίζει: «Αποδεικνύεται ότι παρόλο που πολλοί έσκισαν τα ιμάτιά τους το προηγούμενο διάστημα καταδικάζοντας υποτίθεται το φασισμό και καλώντας σε "αντιφασιστικά μέτωπα", κατάπιαν τώρα τη γλώσσα τους έχοντας το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νεολαίοι της περιοχής να καταδικάσουν την απαράδεκτη και επικίνδυνη στάση όλων των άλλων συνδυασμών και των κομμάτων που τους στηρίζουν, ενισχύοντας το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια που στηρίζει σε Δήμο, Περιφέρεια και Ευρωβουλή, καθώς είναι εγγύηση για την αντιμετώπιση μαζί με το λαό και του φασισμού και του συστήματος που τον γεννά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ