Σάββατο 3 Μάη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Κοινά τα προβλήματα όλων των εργαζομένων

Στο 1ο Λιμενικό Τμήμα και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κόμματος, Γ. Ντουνιαδάκη

Περιοδεία στο 1ο Λιμενικό Τμήμα στην ακτή Τζελέπη και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο ευρωβουλευτή στις εκλογές του Μάη, συνεργαζόμενο με το ΚΚΕ, Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννη Μανουσογιαννάκη.

Η αντιπροσωπεία, μετά από τη φιλόξενη υποδοχή της ηγεσίας των υπηρεσιών, περιηγήθηκε στους χώρους εργασίας του προσωπικού, ενημερώθηκε για το έργο του, ενώ συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που πλήττουν τους ίδιους και όλους τους εργαζόμενους.

Δόθηκε η ευκαιρία, κατά περίπτωση, να εξηγηθεί η διαφορετική στάση των υποψηφίων του Κόμματος από άλλων κομμάτων, ότι δηλαδή επιδιώκεται η ψήφος στο Κόμμα και δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ υποψηφίων. Επίσης, εξηγήθηκε ότι το Κόμμα αντιμετωπίζει ενιαία τις τρεις εκλογές, καθώς οι τοπικοί άρχοντες δεν ενεργούν αποκλειστικά τοπικά και επομένως πρέπει να κρίνονται κατά πόσο εφαρμόζουν ή όχι την κεντρική πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ που πλήττει όλους μας.

Τονίστηκε ότι είναι κοινά τα προβλήματα των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους, με αυτά που αντιμετωπίζουν συνολικά οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, ενώ κοινός τόπος ήταν ότι τα προβλήματα δεν απαλύνονται με τη χορήγηση προεκλογικού χρηματικού «αντίδωρου» σε ελάχιστους.

Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ τόνισαν ότι τα δεινά του λαού προέρχονται από αποφάσεις της ΕΕ, με την οποία διαχρονικά μόνο το ΚΚΕ ήταν αντίθετο και όπως εκτιμά δεν είναι δυνατό να μεταλλαχτεί σε κάτι καλό. Εξηγήθηκε ότι η πολιτική που ακολουθείται και στην ΕΕ και στη χώρα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγιστάνων του πλούτου σε βάρος των εργαζομένων και είναι αυτό που πρέπει να συνειδητοποιηθεί από όλους.

Ζητήθηκε η ψήφος του προσωπικού, ανεξάρτητα αν συμφωνεί συνολικά με την πολιτική του Κόμματος, ώστε να δώσει έτσι την πιο ηχηρή αντίδραση στην αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθείται. Ειδικά τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας πρέπει να στηρίξουν το ΚΚΕ με την ψήφο τους καθώς πρόκειται για ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα που τα μέλη του αντιστάθηκαν, κυνηγήθηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν από τη χούντα 1967-'74 σε αντίθεση με άλλους που είναι θιασώτες της αλλά πλασάρονται σαν πατριώτες. Τα μέλη του ΚΚΕ επίσης σαν γνήσιοι πατριώτες πρωτοστάτησαν στη μεγάλη Εθνική Αντίσταση κατά των ναζιστικών στρατευμάτων το '40-'44, σε αντίθεση με τους προγόνους της δήθεν «πατριωτικής», εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ