Παρασκευή 2 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 11 π.μ. στη ΦΑΕ Πειραιά θα περιοδεύσει η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Φάληρο, στο Γ1 ΚΑΠΗ (Γιαννοπούλου και Ζερβού), θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, και ο Ν. Ξουράφης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 6 μ.μ., στα γραφεία του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Νέας Σμύρνης (Ομηρείου 4), θα γίνει εκδήλωση με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Σμύρνης, Α. Βρεττό.

Την Κυριακή, 4/5

-- Στις 8 μ.μ. στην Παιανία, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Κ. Φιλιούσης, υποψήφιος δήμαρχος Παιανίας.

-- Στις 8 μ.μ. στη Λούτσα, πλατεία Κοπελάκη, θα μιλήσουν ο Σπ. Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Ν. Δάρδαλης, υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Ανω Νεάπολη της Νίκαιας (Λύσανδρου & Ματρόζου) θα μιλήσουν ο Ορ. Διαμαντόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Στ. Μπενετάτος. υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Ιωάννη Ρέντη θα μιλήσουν ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, και ο Φ. Αντωνάτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον (Παλατιανή) στην πλατεία ΕΠΟΝ θα μιλήσει η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια δήμαρχος Ιλίου.

-- Στις 11 π.μ. στα Βίλια στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν η Ανθούλα Δρίκου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Μπ. Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7.30 π.μ., στη Διεύθυνση Εμπορίας της ΔΕΗ, στη Θεσσαλονίκη, θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Περιοδεία στο Συκούριο, στις 11 π.μ., στο Γερακάρι στις 7 μ.μ. και στη Σωτηρίτσα, στις 8 μ.μ., με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση στη Μελιβοία, στις 8.45 μ.μ, με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ.

Αύριο, Σάββατο

-- Συγκέντρωση στη Σκόπελο, στην παραλία, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Την Κυριακή, 4/5

-- Συγκέντρωση στη Σκιάθο, στην παραλία, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό, με ομιλητή τον Μ. Συντυχάκη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, και τον Γ. Γωνιανάκη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

Αύριο, Σάββατο

-- Ο Στ. Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, θα περιοδεύσει στις 12 μ. στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου. Στις 17.30 θα περιοδεύσει στον Ζαρό με την Γενοβέφα Χουστουλάκη, υποψήφια δήμαρχο Φαιστού. Στις 19.00 θα μιλήσει στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Γόρτυνας, στο καφενείο του Μανώλη Μανιαδάκη.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Παρασκευή

-- Συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά Πάτρας, στις 8 μ.μ. με ομιλητές τους Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας, και Κ. Πελετίδη, υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ