Σάββατο 26 Απρίλη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Ματς μπολ» στου Ρέντη

Η απάντηση στο ερώτημα φινάλε ή παράταση σχετικά με τη διαδικασία για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1 γυναικών θα δοθεί την Κυριακή το βράδυ στο κλειστό του Ρέντη (20.00 ΝS1), όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στον τέταρτο τελικό. Οι «ερυθρόλευκες» μετά τη νίκη τους στο τρίτο παιχνίδι (3-0 εκτός έδρας) προηγούνται με 2-1 στις νίκες και βρίσκονται μια ανάσα από τον τίτλο (κρίνεται στις 3). Για την ανατροπή θα παλέψει η ΑΕΚ.

Α1 Ανδρών: Τη Δευτέρα ο πρώτος τελικός

Για τη Δευτέρα μεταφέρονται τα σπουδαία όσον αφορά τον πρωταθλητή στην Α1 ανδρών, με τον πρώτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Εθνικού Αλεξανδρούπολης να διεξάγεται στο κλειστό του Ρέντη (20.00). Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στους «ερυθρόλευκους» και έτσι το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει και πάλι στο κλειστό του Ρέντη ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί 5ο παιχνίδι (ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες) η σειρά θα γυρίσει στο ίδιο γήπεδο (θα μεσολαβήσει ένα παιχνίδι ή δυο αν χρειαστεί στην Αλεξανδρούπολη).

  • Για την 5η (προτελευταία) αγωνιστική στα πλέι άουτ θα γίνουν οι αγώνες αύριο: Νίκη Αιγινίου - Παναθηναϊκός (20.00), Παναχαϊκή - Αρης (20.00).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ