Σάββατο 26 Απρίλη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Η σιωπή των άλλων υποψηφίων απόδειξη της ταύτισής τους στη φορομπηξία

Δήλωση του μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων

Περιοδεύοντας χτες το πρωί στα καταστήματα της Πατησίων, από την Καυτατζόγλου έως και την πλατεία Κολιάτσου, και συζητώντας με δεκάδες καταστηματάρχες και επαγγελματίες, συνταξιούχους, εργαζόμενους και ανέργους της περιοχής, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, δήλωσε: «Αυτό που σας καίει και μας το θέσατε σε όλους τους τόνους και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, είναι η απαράδεχτη φορομπηχτική πολιτική του δήμου. Ζήτημα που και εμείς ιεραρχούμε ως πρώτο που πρέπει να αντιμετωπίσει ο δήμος, για να δώσει ανάσα στους χιλιάδες επαγγελματίες και καταστηματάρχες της πόλης.

Αυτό, όμως, δεν απασχολεί τους άλλους υποψήφιους. Χτες, οι υποψήφιοι δήμαρχοι της ΝΔ και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκαν ούτε μια κουβέντα να πουν για την άγρια φορομπηχτική πολιτική του δήμου, παρουσιάζοντας τους συνδυασμούς και τα προγράμματά τους. Ενώ ο δήμαρχος της κεντροαριστεράς κάτι ψέλλισε για μείωση των τελών σε ορίζοντα... πενταετίας, όταν δηλαδή θα έχετε γονατίσει και όσοι με νύχια και με δόντια κρατάτε τα μαγαζιά σας ακόμα ανοιχτά. Είναι τρανταχτή απόδειξη της ταύτισής τους σε μια πολιτική που γονατίζει τους χιλιάδες επαγγελματίες της πόλης. Είναι ένας επιπλέον λόγος για να υπερψηφίσετε τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ».

Το πρόγραμμα του Νίκου Σοφιανού για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

-- Σήμερα, Σάββατο: Θα περιοδεύσει στις 11 π.μ. στα εμπορικά καταστήματα της οδού Πατησίων, στα Ανω Πατήσια. Στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αθ. Διάκου, στα Θυμαράκια. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Θυμαράκια, στο καφενείο «Ο Γιώργος» (Χορτάτζη 5).

-- Αύριο, Κυριακή: Στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην περιοχή Ελληνορώσων, σε καφενείο (Βρανά 45 και Αιμ. Βεάκη).

-- Τη Δευτέρα 28/4: Στις 7.45 π.μ. επίσκεψη στα συνεργεία των εργαζομένων στο Πεδίον του Αρεως. Στις 10 π.μ. στα καταστήματα της οδού Σόλωνος. Στις 6.30 μ.μ. συμμετοχή στη συζήτηση για τις θέσεις των υποψήφιων δημάρχων Αθήνας που διοργανώνει ο Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κέντρου Αμπελοκήπων, στην πλατεία Αγ. Δημητρίου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org