Παρασκευή 25 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
Ολοκληρώθηκε η αβάντα στη Χρυσή Αυγή

Ολοκληρώθηκε χθες, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων, η παροχή προεκλογικών διευκολύνσεων και χώρων στη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε (κατά πλειοψηφία) την πρόταση της διακομματικής - διαπαραταξιακής επιτροπής που συνεδρίασε προχθές στο δήμο για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για εκλογικά περίπτερα και διαφημιστικών χώρων για την προεκλογική προβολή κομμάτων και συνδυασμών.

Στη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και όλα τα άλλα παρόντα κόμματα και συνδυασμοί, αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ, να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή στους νεοναζί.

Σημειωτέον, στη διαπαραταξιακή, ειδικά οι εκπρόσωποι των ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ δεν είπαν κουβέντα για την πρόταση του ΚΚΕ ενάντια στην ΧΑ. Μόνο χθες οι εκπρόσωποί τους στο δημοτικό συμβούλιο επιχείρησαν να ανατρέψουν τις αλγεινές εντυπώσεις ξιφουλκώντας εναντίον της ΧΑ. Κατόπιν εορτής βεβαίως και αφού πρώτα ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων για τη στάση τους μόλις μια μέρα πριν...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ