Τετάρτη 16 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 10 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων στην «INTRACOM» θα μιλήσει ο Γ. Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ στο Ε' διαμέρισμα του Πειραιά (Μεσολογγίου 4 και Κ. Μαυρομιχάλη).

Στην Κ. Μακεδονία

-- Σήμερα, Τετάρτη στις 10 π.μ., στους εργαζόμενους της Περιφέρειας στον Πολύγυρο, στις 11 π.μ. στα εμπορικά καταστήματα του Πολύγυρου και στις 12 μ. στο Νοσοκομείο Πολύγυρου θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλία

-- Σήμερα, Τετάρτη συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», στις 12 μ., για τις θέσεις για την Υγεία, με τους Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας και Γ. Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ, υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων.

Στη Στερεά Ελλάδα

Σήμερα, Τετάρτη

-- Περιοδεία - ομιλία στην Ερατεινή Φωκίδας στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δρόσος Τσελές, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας και ο Χρ. Τριανταφύλλου, υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας.

Στην Κρήτη

-- Σήμερα, Τετάρτη στις 10 π.μ. στο ΠΕΠΑΓΝΗ θα περιοδεύσουν οι Στ. Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Δ. Βρύσαλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και Μ. Συντυχάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org