Τετάρτη 16 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Ξεχωρίζει το «El classico

ΙΣΠΑΝΙΑ: Mετά από δυο χρόνια Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα (22.30 ΟΤΕ ΤV) ξανασυναντιούνται σε τελικό Κυπέλλου Ισπανίας (Copa del Rey), αφού σήμερα στην... ουδέτερη Βαλένθια οι δύο κλασικοί αντίπαλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χώρας τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Σημειώνεται πως και οι δύο είναι βασικοί μνηστήρες και για τον τίτλο, όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης που προηγείται στη βαθμολογία.

ΑΓΓΛΙΑ: Την ευκαιρία να ρεφάρει την ήττα της από τη Λίβερπουλ και να πλησιάσει ξανά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ έχει η Μάντσεστερ Σίτι σήμερα, κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας Σάντερλαντ σε εξ αναβολής αγώνα για το αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο ένας από τους δύο αγώνες που χρωστάει η Σίτι και τα αποτελέσματά τους θα διαμορφώσουν το σκηνικό στην κορυφή λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου διεκδικεί σήμερα η πρωταθλήτρια Γερμανίας και τη φετινή σεζόν Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζοντας την Καϊζερσλάουτερν στο Μόναχο (21.30).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ