Σάββατο 12 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΣ
Να καταργηθούν όλα τα διόδια

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για την επιβολή διοδίων στο Σέιχ Σου από τον Γ. Μπουτάρη

Με αφορμή την πρόταση - πρόθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να επιβάλει διόδια για την πρόσβαση στο περιαστικό δάσος Σέιχ Σου (!!!), υπερασπιζόμενος την αντίληψη ότι ο λαός πρέπει να πληρώνει για τα πάντα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Γιάννης Δελής, κάλεσε το λαό να γυρίσει την πλάτη στην πολιτική της ιδιωτικοποίησης και του ξεπουλήματος της λαϊκής περιουσίας.

Σε δήλωσή του, ο Γ. Δελής σημείωσε: «O Γ. Μπουτάρης διακήρυξε ότι σκοπός του είναι να επιβάλλει διόδια για την πρόσβαση στο Σέιχ Σου (!!!) διότι όπως δήλωσε "ούτε το γάλα της μάνας δεν είναι τζάμπα"!

Για μια ακόμα φορά αποκαλύπτεται ότι ο αέρας του "αντισυμβατικού και πρωτοποριακού δημάρχου" δεν είναι παρά αέρας κοπανιστός.

Ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη στην πολιτική της ιδιωτικοποίησης και του ξεπουλήματος της λαϊκής περιουσίας που ως δήμαρχος υλοποίησε και πρόκειται να συνεχίσει ο Γ. Μπουτάρης.

Αυτό που χρειάζεται είναι η πάλη του εργατικού λαϊκού κινήματος για:

-- Να καταργηθούν όλα τα διόδια.

-- Εργα και υποδομές, που πρέπει να αναλαμβάνει το κράτος, χωρίς να επιβαρύνεται ο λαός και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές και με δωρεάν χρονικές ζώνες, συγκοινωνίες. Δημόσια έργα που να είναι λαϊκή περιουσία. Να σταματήσουν οι διώξεις ενάντια σε όσους πάλεψαν και παλεύουν κατά των αυξήσεων και των νέων τοποθετήσεων διοδίων.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης να αξιοποιήσει την πείρα του και να στηρίξει στις ερχόμενες εκλογές τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ στις περιφέρειες και τους δήμους, τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ