Σάββατο 12 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Ντουνιαδάκης Γιάννης

Υποναύαρχος ε. α. ΠΝ

Την πολύ τιμητική πρόταση για συμπόρευση με το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές ως συνεργαζόμενος, δεν είχα λόγους αλλά ούτε και διάθεση να μην την αποδεχτώ. Θα αναρωτιέστε ίσως ένας απόστρατος στρατιωτικός γιατί και πώς φτάνει σε μια τέτοια απόφαση. Πρώτα απ' όλα, γιατί η πρόταση έγινε από ένα πατριωτικό κόμμα που στη σχεδόν εκατόχρονη ζωή του έχει αγωνιστεί με συνέπεια γι' αυτόν τον τόπο και το λαό. Ενα κόμμα που όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να αμαυρώσουν την ηθική του υπόσταση, γιατί το ΚΚΕ δεν μοιράζει υποσχέσεις για κυβερνητικές θέσεις όπως άλλα κόμματα, μόνο μετερίζια αγώνα εμπιστεύεται.

Το κάλεσμα ενός απόστρατου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι κατά τη γνώμη του ομιλούντα απόδοση τιμής προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που αντιστέκονται στις κυβερνητικές προσπάθειες να εφαρμόσουν δόγματα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ φέρνοντάς τους απέναντι στον «εχθρό - λαό», όπως και σε εκείνους που δεν παρασύρονται απ' τις υπερεθνικιστικές διχαστικές κραυγές της εγκληματικής και ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Γιατί το Κόμμα αυτό είχε σταθερά αρνητική στάση απέναντι στην ΕΕ και περνώντας τα χρόνια επιβεβαιώθηκε. Το ΚΚΕ επέμενε να ενημερώνει για την πραγματική φύση της που ήταν εντελώς αντίθετη με ό,τι οι άλλοι διακήρυτταν.

Η ΕΟΚ μετασχηματίστηκε σε ΕΕ, απόκτησε στρατιωτικό βραχίονα. Η σύνδεσή της με το ΝΑΤΟ πλέον έγινε κραυγαλέα και στηριγμένη σε συμφωνίες. Τα αυτοαποκαλούμενα αριστερά κόμματα δεν είναι εύκολα αντιληπτό πώς λογαριάζουν να την αλλάξουν από λύκο σε πρόβατο.

Καλή δύναμη σε όλους, καλούς αγώνες για να μπορέσει ο λαός μας να ζήσει τη ζωή που του αξίζει.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ