Παρασκευή 11 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Αμφιάλη, πλατεία Νίκης (τριγωνάκι), θα μιλήσουν ο Β. Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και ο Ηλ. Πατίδης υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

-- Στις 7:30 μ.μ. στην Ηλιούπολη, στο Θέατρο του Δημαρχείου, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και η Τασία Τσατσούλη μέλος της ΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Λυκόβρυση στο Πνευματικό Κέντρο (Αγ. Βαρβάρας 25), θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα και ο Π. Ασβεστάς, υποψήφιος Δήμαρχος Πεύκης Λυκόβρυσης.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Μεταμόρφωση, στο Δημαρχείο, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Μ. Πετάσης, υποψήφιος δήμαρχος.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Κάτω Αιγάλεω, στις εργατικές κατοικίες Μίνωος (συντριβάνι), θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια Δήμαρχος Αιγάλεω.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Παλιά Κοκκινιά (πλατεία Νεράιδας), θα μιλήσει ο Β. Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Β' Διαμέρισμα Πειραιά στο ΚΑΠΗ Β2 (Σφακίων & Κιλκίς), θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά και ο Γ. Δεληγιάννης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στην Πέλλα θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Στις 9 π.μ., θα επισκεφθεί τους εργαζομένους του Δήμου Πέλλας, στις 11 π.μ., θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης, στις 12.30 μ., στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας.

-- Στις 7 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου.

Στη Δυτική Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πτολεμαΐδας θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Εορδαίας.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Συγκέντρωση στο Ζάρκο Τρικάλων, στην πλατεία (καφενείο Βάιου Λιότσιου), στις 8:30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

-- Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, με επικεφαλής τον Α. Χαλάτση, και για τον Δήμο Καρδίτσας με επικεφαλής τον Β. Κρανιά στις 6:30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στο Ερμήτσι Καρδίτσας, στις 8 μ.μ., με ομιλητές τον Α. Χαλάτση και τον Σ. Στουρνάρα, υποψήφιο δήμαρχο Σοφάδων Καρδίτσας.

-- Περιοδεία στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ», στη 1 μ.μ., με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση στην επιχείρηση «Αφοί Παπαγιάννη ΑΕ», στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Γ. Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων.

Αύριο Σάββατο

-- Συγκέντρωση στο Μουζάκι Καρδίτσας, στις 11 π.μ., με ομιλητές τον Β. Μπούτα και τον Λ. Γιώτη, υποψήφιο δήμαρχο Μουζακίου.

Σε Πελοπόννησο, Κεφαλονιά, Ιθάκη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Συγκέντρωση στα Ζαρουχλέϊκα της Πάτρας, στις 7:30 μ.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη, υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Παρουσίαση του ψηφοδελτίου για το Δήμο Χερσονήσου στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Παραδοσιακό». Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Δ. Βρύσαλης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και ο Γ. Παρθενιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Χερσονήσου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ