Σάββατο 5 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών (αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Οικοδόμων, Βερανζέρου 1) θα μιλήσει ο Σπ. Μπότσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση στην Παλατιανή Πετρούπολης, στο «καφενείο του Κώστα» (πλατεία Γοργόνας) θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Κάτω Πεύκη, στην πλατεία Κολοκοτρώνη & Βιτσίου, θα μιλήσει ο Π. Ασβεστάς, υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης - Λυκόβρυσης.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Δάσους - Γρηγορούσας στο καφενείο της οδού Βουλγαροκτόνου (Δαφνί) θα μιλήσει ο Μ. Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Κάτω Αιγάλεω, στην πλατεία Λάρνακος (Ρ. Φεραίου & Κηφισού) θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στις εργατικές κατοικίες Καισαριανής θα μιλήσει ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση στην πλατεία της Μάνδρας θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου. Θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και μέλος της ΚΕ, και ο Μπ. Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Σταυροχώρι Κιλκίς θα μιλήσουν ο Γ. Φαχουρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, και ο Κ. Χαλίτσιος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς.

-- Στις 7 μ.μ., σε Καστανά και Ακροπόταμο, θα περιοδεύσει ο Σ. Μωυσίδης, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκηδόνας.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη με εμποροϋπάλληλους στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας.

Σε Αν. Μακεδονία - Θράκη

Αύριο, Κυριακή

-- Σε εκδήλωση - συνεστίαση στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα του αναγνωστηρίου του Πολυτεχνείου Ξάνθης, θα γίνει η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, του Δήμου Ξάνθης και του Δήμου Αβδήρων.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Σάββατο

-- Παρουσίαση ψηφοδελτίων για την Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας και το Δήμο Βόλου, στις 10.30 π.μ., στο δημαρχείο Βόλου, με τους Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Γ. Λούμα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Απ. Νάνο, υποψήφιο δήμαρχο Βόλου.

-- Συγκέντρωση στο Ομορφοχώρι Λάρισας, στις 8 μ.μ. με ομιλητές τους Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, και τον Β. Σταμουλάκη, υποψήφιο δήμαρχο Κιλελέρ.

-- Συγκέντρωση στο Διάσελο Τρικάλων, στις 8 μ.μ., με ομιλητές την Βάσω Μπακάση, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, και τον Απ. Θωμόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας.

Αύριο, Κυριακή

-- Συγκέντρωση στη Χάλκη Λάρισας, στις 12.30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα.

-- Συγκέντρωση στο Αργυροπούλι Λάρισας, στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Μίνωα-Πεδιάδας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο εκθεσιακό κέντρο στο Αρκαλοχώρι. Θα μιλήσουν ο Δ. Βρύσαλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, και ο Κ. Προυκάκης, υποψήφιος δήμαρχος Μίνωα - Πεδιάδας.

Στη Λέσβο

-- Αύριο, Κυριακή, εκδήλωση, στις 8.30 μ.μ., στο Πολύκεντρο Μανταμάδου με ομιλήτρια την υποψήφια δήμαρχο Λέσβου Νίκη Τσιριγώτη.

Σε Πελοπόννησο και Ζάκυνθο

Σήμερα, Σάββατο

-- Ομιλία σε Ανω και Κάτω Αλισσό, στις 7.30 μ.μ. με τον Νίκο Καραθανασόπουλο, υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στο χωριό Φιολίτη, στο καφενείο του χωριού και ώρα 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Γ. Κορφιάτη, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη.

Αύριο, Κυριακή

-- Ομιλία στα Σελά - Αργυρά, στις 11 π.μ., με τον Νίκο Καραθανασόπουλο. Στις 7.30 μ.μ., ομιλία του Ν. Καραθανασόπουλου στην πλατεία Λάγγουρα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ