Παρασκευή 4 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΑΜΑ
Πρόκληση: Ο δήμος παραχωρεί την αίθουσά του για φασιστική φιέστα

Την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου από τον δήμαρχο Περάματος, Παντελή Ζουμπούλη, στη φασιστική Χρυσή Αυγή, προκειμένου να προχωρήσει σε συγκέντρωση σήμερα, Παρασκευή, καταγγέλλουν σωματεία της περιοχής.

Την απόφαση καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περάματος, ο οποίος χτες προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας. Η απάντηση που έλαβαν οι εργαζόμενοι από τον δήμαρχο ήταν ότι η απόφαση να παραχωρήσει την αίθουσα στη Χρυσή Αυγή είναι αντίστοιχη με την παραχώρηση της πλατείας της πόλης στο ΚΚΕ, για τη χτεσινή του συγκέντρωση!

«Εξω οι δουλέμποροι, φασίστες, δολοφόνοι» είναι το σύνθημα με το οποίο τα Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης καλούν το λαό της περιοχής να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή. Σε κοινή ανακοίνωσή τους, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, η Πανελλήνια Ενωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών καταγγέλλουν «τον "ανεξάρτητο" δήμαρχο Περάματος και όσους συναίνεσαν στην παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος, στη δολοφονική φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής για την πραγματοποίηση φασιστικής φιέστας».

Τονίζουν πως η Χρυσή Αυγή «τώρα και πάντα δούλευε για τα συμφέροντα των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και των μεγαλοεργολάβων». Υπενθυμίζουν τις πρόσφατες προσπάθειές της να στήσει στη Ζώνη δουλεμπορικό γραφείο καλυμμένο με το μανδύα του «σωματείου», την επίθεση εναντίον συνδικαλιστών στο Πέραμα, αλλά και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, γιου συναδέλφου τους που εργαζόταν και ο ίδιος στη Ζώνη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ