Παρασκευή 4 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Παραπλανούν το λαό για τους υπαίτιους των προβλημάτων του

Δήλωση του Θ. Παφίλη για το αποχετευτικό σύστημα λυμάτων της Αν. Αττικής

Ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποχετευτικό σύστημα λυμάτων της Ανατολικής Αττικής:

«Οι υποψήφιοι της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι οι περιφερειακές εκλογές στην Αττική τους δίνουν την ευκαιρία να βγάλουν λάδι την κυρίαρχη πολιτική και να παραπλανήσουν τα λαϊκά στρώματα για τους βασικούς υπαίτιους των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Στην περίπτωση του ανύπαρκτου κατά 85% αποχετευτικού συστήματος συλλογής και επεξεργασίας των λυμάτων της Ανατολικής Αττικής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ κ. Κουμουτσάκος "ξεχνάει" να πει ότι πίσω από την αντιλαϊκή πολιτική και τις επιλογές του κ. Σγουρού βρίσκονται οι κατευθύνσεις της ΕΕ που καθορίζουν τις προτεραιότητες. Η υλοποίηση αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής είναι ο λόγος που ο κ. Σγουρός, όλα τα χρόνια, δεν έλυσε βασικά προβλήματα του αποχετευτικού.

Αντίθετα, οι θέσεις του ΚΚΕ για τη διαχείριση των λυμάτων της Ανατολικής Αττικής είναι διαμορφωμένες με κριτήριο την προστασία της υγείας των λαϊκών στρωμάτων, του περιβάλλοντος και του λεηλατημένου εισοδήματος της λαϊκής οικογένειας, γι' αυτό είναι και οι μόνες ρεαλιστικές για το λαό».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ