Πέμπτη 27 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Εχασε έδαφος ο Ολυμπιακός

ΠΟΛΟ: Εδαφος στη μάχη για πρόκριση στο φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών έχασε χτες ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την πρωτοπόρο του ομίλου Ριέκα με 10-8 στην Κροατία και τη νίκη της Γιουγκ (βασική του αντιπάλου για τις θέσεις πρόκρισης) με το ίδιο σκορ επί της Εγκερ.

  • ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Ο Νηρέας Λαμίας έγινε η τέταρτη ομάδα που προκρίθηκε στο Φάιναλ 4 του Κυπέλλου στο πόλο των ανδρών, αφού επιβλήθηκε με 11-8 επί του ΠΑΟΚ. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη προκριθεί ο Ολυμπιακός, η Βουλιαγμένη και η Χίος. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 8 - 9 Μάη στο νέο κολυμβητήριο Λάρισας.

ΠΑΛΗ: Με 13μελή αποστολή θα μετέχει η Ελλάδα στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης ανδρών - γυναικών, που θα διεξαχθεί στη Βάνταα της Φινλανδίας (1 - 6 Απρίλη). Την ομάδα αποτελούν: Ελευθέρα Ανδρών: Ανδρέας Τριανταφυλλίδης (70κ), Ιωάννης Τσεραχίδης (74κ), Τιμοφέι Ξενίδης (86κ) Ιωάννης Αρζουμανίδης (125κ). Ελληνορωμαϊκή Ανδρών: Βλαδίμηρος Ματιάς (66κ), Γιώργος Πρεβολαράκης (71κ), Γιεβγκένι Πέντορετς (75), Νίκος Βάρκας (80κ), Δημήτρης Παπαδόπουλος (85κ), Σπύρος Κουντουρατζής (98κ), Ξενοφών Κουτσιούμπας (130κ). ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Μαρία Πρεβολαράκη (53κ), Αγόρω Παπαβασιλείου (63κ). Σημειώνεται πως οι Βάρκας, Κουντουρατζής και Παπαβασιλείου θα μεταβούν στη Φινλανδία με έξοδα των συλλόγων τους.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών στην πρεμιέρα της στο 8ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ Γυναικών «2014 IHF/EHF WOMEN'S CHALLENGE TROPHY» που διεξάγεται στη Λάρισα νίκησε 29-19 τη Λετονία για τον 1ο όμιλο και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ