Πέμπτη 27 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΒΟΛΟΣ
Αντιλαϊκά διαπιστευτήρια από όλους τους υποψήφιους της αστικής διαχείρισης

«Οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες του Βόλου πρέπει να κρίνουν τους υποψήφιους μπροστά στις επικείμενες εκλογές με βάση τα δικά τους κριτήρια, τα προβλήματά τους, αλλά και την πείρα τους από την πολιτική που ακολουθείται και τα δεινά που έχει φέρει στη ζωή τους». Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Βόλου, με υποψήφιο δήμαρχο τον Απ. Νάνο και αναφερόμενη στις άλλες υποψηφιότητες, επισημαίνει:

«Η υποψηφιότητα Σκοτινιώτη - Παπατόλια έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της ότι θα συνεχίσει στην ίδια αντιλαϊκή ρότα. Αυτή της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών, του χτυπήματος των δικαιωμάτων στους εργαζόμενους του Δήμου, της ανταποδοτικότητας δηλαδή το να βάζει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη ο κάθε δημότης. Εχουν δείξει εδώ και χρόνια είτε στο Δήμο είτε παλιότερα στη Νομαρχία ποια πολιτική υπηρετούν.

Η υποψηφιότητα Πατσιαντά ακολουθεί τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές του ακροβασίες. Στο λαό καταγγέλλει και τάζει ανατροπές και στους βιομήχανους και τους μεγαλοεπιχειρηματίες υπόσχεται φοροαπαλλαγές, φτηνή εργασία, ζεστό χρήμα. Προηγούμενα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πριν στήριζαν την αντιλαϊκή πολιτική και τη δημοτική αρχή βρίσκονται στο ψηφοδέλτιό του. Στην πόλη ο Μ. Πατσιαντάς έχει δείξει δείγματα γραφής. Οταν ήταν νομαρχιακός σύμβουλος με τον Π. Σκοτινιώτη ψήφιζε τα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, που άνοιξαν το δρόμο για τη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων. Σε εκδήλωση πριν από λίγες μέρες ανακοίνωνε ότι θα στηρίξει το δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας, του νερού και του πράσινου, αφήνοντας έξω άλλες υπηρεσίες και τομείς του Δήμου. Η αντίστοιχη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου συνεργάζεται πλήρως με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και με τον Π. Σκοτινιώτη στην υλοποίηση όλων των μέτρων που έχουν επιβληθεί στην Τοπική Διοίκηση από τη συγκυβέρνηση.

Ο Αχ. Μπέος δεν είναι καθόλου νέος και άφθαρτος. Στηρίζει και ο ίδιος την ίδια ακριβώς πολιτική και τα ίδια μέτρα. Δεν έρχεται να φέρει τίποτε καινούργιο. Προβάλλεται ως άφθαρτος από το πολιτικό σύστημα και στο ψηφοδέλτιό του φιγουράρει το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τοπικά. Υπόσχεται ανάπτυξη που θα δώσει δουλειά στους Βολιώτες, την ίδια ώρα που τόσο οι Βολιώτες όσο και όλος ο λαός της χώρας έχουν δει τα αποτελέσματα της ανάπτυξης και των πλεονασμάτων. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στην ιδιωτικοποίηση τομέων και υπηρεσιών του Δήμου. Προβάλλει την ανταποδοτικότητα στο Δήμο όταν όλος ο λαός ξέρει ότι σημαίνει δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, χαράτσια σε δημοτικούς χώρους και υπηρεσίες. Ουσιαστικά, το «Μονακό» που υπόσχεται είναι μόνο για τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Ο κόσμος που προσμένει από τον Αχ. Μπέο θα απογοητευτεί όπως έγινε και με άλλα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια που ήρθαν ως δήθεν άφθαρτα και αποδείχτηκαν βαθιά βουτηγμένα στο σύστημα (Σαμαράς, Παπανδρέου, Παπαδήμος, Μάνος, Αβραμόπουλος, Καραμανλής, κ.ο.κ.)».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ