Σάββατο 22 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Το ενδιαφέρον στην ουρά

Δύσκολη αποστολή στη μάχη που δίνει για παραμονή έχει ο Απόλλωνας κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 30ή αγωνιστική

Icon

Δύσκολη αποστολή στη μάχη που δίνει για παραμονή έχει ο Απόλλωνας κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 30ή αγωνιστική
Με τον Ολυμπιακό να έχει κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό τίτλο από την προηγούμενη αγωνιστική, το ενδιαφέρον πλέον στις εναπομείνασες αγωνιστικές της Super League μεταφέρεται κυρίως στη μάχη της ουράς για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά και στην αντίστοιχη για το καλύτερο πλασάρισμα (αφού δίνει βαθμολογικό πλεονέκτημα) των ομάδων που ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει τις θέσεις για τα πλέι οφ.

Οσον αφορά την «ουρά» το χαρακτηριστικό της 30ής αγωνιστικής είναι το γεγονός ότι οι ομάδες που καίγονται για τους βαθμούς καλούνται να ξεπεράσουν δύσκολα εμπόδια. Ο Απόλλωνας, που έχει μπλέξει πλέον για τα καλά, θα αντιμετωπίσει στο «Απ. Νικολαΐδης» τον Παναθηναϊκό, ενώ εξίσου δύσκολη αποστολή έχει η Βέροια απέναντι στο Λεβαδειακό που ψάχνει τη νίκη ώστε να κλειδώσει την παραμονή του. Στην έδρα του δεύτερου της βαθμολογίας, Ατρόμητου, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του ο Πλατανιάς. Ο Αρης με ψαλιδισμένες στο ελάχιστο τις ελπίδες θα ταξιδέψει στη Θράκη για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

Για την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ έχει το ρόλο του φαβορί φιλοξενώντας τα Γιάννενα στην Τούμπα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης (15.00 NS2), Πανθρακικός - Αρης (17.15 NS1), Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης (19.30 NS2). ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (15.00 NS), Ξάνθη - Πανιώνιος (17.15 NS7), Καλλονή - ΟΦΗ (17.15 NS4), Ατρόμητος - Πλατανιάς (17.15 NS3), Λεβαδειακός - Βέροια (17.15 NS3), Εργοτέλης - Ολυμπιακός (19.30 NS1).

FOOTBALL LEAGUE (25η αγωνιστική)

1oς ΟΜΙΛΟΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ (ώρα έναρξης 15.00): Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα (ΟΤΕ TV ), Φωστήρας - Παναιγιάλειος (ΟΤΕ TV), Χανιά - Αστέρας Μαγούλας, Επισκοπή - Πανηλειακός, Φωκικός - Γλυφάδα, Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή - Βύζας.

2ος ΟΜΙΛΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ (ώρα έναρξης 15.00): Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής (OTE TV), Νίκη Βόλου - Βατανιακός, Ζάκυνθος - Αιγινιακός, Δόξα Δράμας - Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα - Απόλλων 1926, Τύρναβος - Πιερικός, Εθνικός Γαζώρου - Κέρκυρα (ΟΤΕ TV).

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (22η αγων.). Στο 2ο όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λάρισας και παράλληλα κορυφής μεταξύ της πρωτοπόρου ΑΕΛ και του Οικονόμου Τσαριτσάνης σήμερα στις 15.00 (ΝS3). Στον 6ο όμιλο η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει ρεπό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ