Παρασκευή 21 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ζήλεψε τον Μπουτάρη κι απειλεί με πρόστιμα για αφισοκόλληση

Ακολουθώντας το παράδειγμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, που επέβαλε στο ΚΚΕ πρόστιμο για αφισοκόλληση, η δημοτική αρχή ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ στα Γιάννενα, με εκβιασμούς και φοβέρες απαγορεύει την αφισοκόλληση και απειλεί με πρόστιμα. Τα παραπάνω καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, στην οποία προσθέτει:

«Επιχειρούν τη φίμωση της ελεύθερης έκφρασης των κομμάτων, που έχουν επιλέξει την πολιτική αφίσα για να ενημερώσουν για τις πολιτικές τους θέσεις. Εξισώνουν μάλιστα την πολιτική ενημέρωση με τις διαφημίσεις των επιχειρηματιών. Γι' αυτούς όμως κάνουν την καλύτερη "διαφήμιση" καθημερινά, με τη στήριξη της "ανταγωνιστικότητας" και "επιχειρηματικότητας", μαζί με τις άλλες δυνάμεις του ευρωμονόδρομου στο Δήμο (...) Μιλάνε για "ρύπανση από την αφισοκόλληση" αυτοί που ρυπαίνουν τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων με δημοτικά χαράτσια, φουσκωμένους λογαριασμούς, εμπορευματοποίηση κοινωνικών υπηρεσιών κ.ά. Μιλάνε για ρύπανση αυτοί που έχουν μετατρέψει ακόμη και τα σκουπίδια σε κερδοφόρο πεδίο δράσης των επιχειρηματιών, σε βάρος των λαϊκών οικογενειών.

(...) Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δηλώνουν κατηγορηματικά ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μας φοβίσουν (...) Καλούμε τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα να "καθαρίσουν τις ζωές τους" από όλες τις δυνάμεις που στηρίζουν το μονόδρομο της ΕΕ.και της επιχειρηματικότητας, στέλνοντας στη φτώχεια και την ανεργία τα λαϊκά στρώματα. Να ψηφίσουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Δήμο και στην Περιφέρεια, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την Ευρωβουλή».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ