Σάββατο 1 Μάρτη 2014 - Κυριακή 2 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Στα βόρεια αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές από το απόγευμα, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Νεφώσεις θα εκδηλωθούν με τοπικές βροχές. Καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, προβλέπονται αρχικά στα δυτικά και αργότερα στο ανατολικό Αιγαίο και χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ