Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δεν ξεπλένεται...

«Η Εκθεση που ενέκρινε η Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων του ΕΚ για την τρόικα, παρά τις επισημάνσεις, είναι αναντίστοιχη της κοινωνικής καταστροφής και εξαθλίωσης που βιώνει ο ελληνικός λαός. Καταψήφισα λοιπόν στην Επιτροπή την εν λόγω Εκθεση επειδή επί της ουσίας νομιμοποιεί το ρόλο και τη λειτουργία της τρόικας, δεν ζητά την άμεση απεμπλοκή των χωρών από τα μνημόνια και την τρόικα και τελικά καλεί σε συνέχιση των αντιλαϊκών πολιτικών των Μνημονίων».

Ατιμο πράγμα το χούι, πρώτα - λέει ο λαός - βγαίνει η ψυχή και μετά αυτό. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, που δηλώνει τα παραπάνω, το επιβεβαιώνει. Είναι ο ίδιος και σύσσωμη η ηγεσία του κόμματός του που μέχρι πριν μερικές μέρες αποθέωναν την εν λόγω διαδικασία, σκορπώντας με τη σέσουλα αυταπάτες στους λαούς ότι κάτι καλό θα προκύψει από δαύτη. Κρύβοντας ότι επρόκειτο εξαρχής για μια διαδικασία καρπό των ενδοκαπιταλιστικών ανταγωνισμών για το μείγμα διαχείρισης σ' αυτή τη φάση και αφού πέρασαν όλες τις αντεργατικές αναδιαρθρώσεις.

Ολα αυτά ήταν φως φανάρι κι όταν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έσπευδε να τους νομιμοποιήσει, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του λαού. Τώρα, που δεν απομένει ούτε ένα φύλλο συκής που να καλύπτει τη γύμνια αυτής της διαδικασίας, πάει να βγάλει την ουρά του απ' έξω. Ε, δεν ξεπλένεται παριστάνοντας τον μετά Χριστόν προφήτη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ