Τρίτη 25 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καμιά ιδιωτικοποίηση στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής

Περιοδεία πραγματοποίησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό

Εκφράζουμε την έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, ευρύτερα ο λαός της περιοχής, έτσι ώστε να μη γίνει καμιά μετεγκατάσταση, να μη γίνει καμιά ιδιωτικοποίηση. Να αξιοποιηθεί, να χρηματοδοτηθεί, να αναπτυχθεί και με προσλήψεις σε προσωπικό, σε εργατικό δυναμικό, γιατί αποτελεί πραγματικά μια ανάσα ζωής, όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, για τη νεολαία μας.

Είναι μια ανάσα αναψυχής, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τεράστιες εγκαταστάσεις, με τεράστιες εκτάσεις, με υποδομές και, κυρίως, με έμψυχο, έμπειρο δυναμικό, που μπορεί να αξιοποιήσει και να μεγαλουργήσει εδώ αυτός ο τόπος.

Θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης - ξεπουλήματος όλης της περιοχής. Να επανασχεδιαστεί συνολικά και το ζήτημα με το αεροδρόμιο του Ελληνικού και η πρώην αμερικάνικη βάση, σε συνδυασμό όλη η παραλία να μην πάει στους ιδιώτες. Πρέπει να είναι δημόσια περιουσία όλη αυτή η περιοχή, να αναπτυχθεί προς το συμφέρον του λαού μας, της νεολαίας μας.


ΣΕΛ.  12  -  13

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ