Κυριακή 16 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Σήμερα Κυριακή

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους μαχητές του ΔΣΕ οργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, με θέμα «Λαϊκή Ευημερία, η ουσία και ο σκοπός της πάλης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας. Μετά τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία προς το χώρο όπου βρίσκεται ο ομαδικός τάφος των μαχητών του ΔΣΕ, που στις 12 Φλεβάρη 1949 έπεσαν στη μάχη της Φλώρινας.

-- Στις 11 π.μ. στο Χαλάνδρι, στο Κέντρο Νεότητας (Αντιγόνης και Δαναΐδων) θα μιλήσει σε εκδήλωση για τις εκλογές ο Κύριλλος Παπασταύρου.

-- Στις 11 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης.

-- Ο Γ. Μαρίνος, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα μιλήσει στις 11 π.μ., στη Λιβαδειά, στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας.

Τετάρτη

-- Στις 6.30 π.μ. ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Οδοποιίας στη συμβολή των οδών Σαλαμινίας 20 και Αγ. Αννης. Στις 10 π.μ. θα μεταβεί στη Φιλαρμονική του Δήμου στο Σταθμό Λαρίσης. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων Πετραλώνων του ΚΚΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αθηνοδώρου 61).

-- Ο Γ. Μαρίνος, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα μιλήσει στις 7 μ.μ. στο Θέατρο Παπαδημητρίου στην Χαλκίδα.

Πέμπτη

-- Στις 10 π.μ. ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στην Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου στην οδό Σωκράτους 57.

Παρασκευή

-- Στις 9.30 π.μ. ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στην «Τεχνόπολις» του Δήμου και στο δημοτικό ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι.

-- Σε εκδήλωση με θέμα: «Τιμάμε και εμπνεόμαστε από τους αγώνες του κομμουνιστή, συνδικαλιστή στον κλάδο του Μετάλλου και γραμματέα της ΓΣΕΕ Μήτσου Παπαρήγα», την οποία διοργανώνει η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Παρασκευή 21/2, στις 6:30 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό (Λεωφ. Ηρακλείου 145), θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ