Κυριακή 9 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κομματική δράση ενόψει των εκλογών

Περιοδείες και συγκεντρώσεις με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού» πραγματοποιούνται απ' τις ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα Κυριακή

-- Στις 10.30 π.μ. στη Λούτσα, στο «Γυάλινο Κτίριο», αίθουσα «Ξενοφών», θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

-- Στις 11 π.μ. στο Καματερό στον κινηματογράφο «Μελίνα» (Λ. Φυλής 165) θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 11 π.μ. στην Αγ. Βαρβάρα, στο 1ο ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 11 π.μ. στη Σαλαμίνα, στο Εργατικό Κέντρο (Π. Φουρίκη 17) θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στα Καλύβια, στην αίθουσα του Δημαρχείου Σαρωνικού, θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. στο Χολαργό, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. στο Κορωπί, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στο Γέρακα, στο 2ο Γυμνάσιο, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στου Ζωγράφου, στον κινηματογράφο «Αλέκα», θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στον Κολωνό, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. στην Πεύκη, στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

Αύριο Δευτέρα

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Ελευσίνα, στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Κερατσίνι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης», θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Πέραμα, στην αίθουσα Ενωσης Ποντίων Περάματος (Λ. Ειρήνης 211) θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ. στο Νέο Κόσμο, στο θέατρο «Καλουτά», θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

-- Στις 7 μ.μ. στη Νίκαια, στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Μηχανική Καλλιέργεια) θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ν. Ηράκλειο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Βριλήσσια, πάρκο ΤΥΠΕΤ, θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

Στη Θήβα

Αύριο Δευτέρα, στις 9.30 π.μ. ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα περιοδεύσει στην αγορά της Θήβας και θα μιλήσει στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο «καφέ Ζήθος» στον πεζόδρομο της Θήβας.

Σε Πελοπόννησο και Ζάκυνθο

-- Εκδήλωση πραγματοποιείται στην Κόρινθο σήμερα Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Νίκο Γόντικα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., εκδήλωση πραγματοποιείται στην Τρίπολη, στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

-- Αύριο Δευτέρα, στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου. Θα μιλήσει ο Αριστείδης Δαμαλάς, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org