Σάββατο 8 Φλεβάρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις ενόψει των εκλογών

Περιοδείες και συγκεντρώσεις με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», πραγματοποιούνται απ' τις ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ταυτόχρονα με τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση των θέσεων του Κόμματος για τις ευρωεκλογές και τις εκλογές για την Τοπική Διοίκηση και την παρουσίαση των υποψηφίων που στηρίζει. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα Σάββατο

-- Συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στα Ανω Λιόσια, στο 1o ΚΑΠΗ (Φυλής 165), με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Κυριακή

-- Στις 10.30 π.μ. στη Λούτσα, στο «Γυάλινο Κτίριο», αίθουσα «Ξενοφών», θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

-- Στις 11 π.μ. στο Καματερό στον κινηματογράφο «Μελίνα» (Λ. Φυλής 165) θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 11 π.μ. στην Αγ.Βαρβάρα, στο 1o ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 11 π.μ. στη Σαλαμίνα, στο Εργατικό Κέντρο (Π. Φουρίκη 17) θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στα Καλύβια, στην αίθουσα του Δημαρχείου Σαρωνικού, θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. στο Χολαργό, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. στο Κορωπί, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στο Γέρακα, στο 2ο Γυμνάσιο, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στου Ζωγράφου, στον κινηματογράφο «Αλέκα», θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στον Κολωνό, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. στην Πεύκη, στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

Στο Μαντούδι Εύβοιας

Συγκέντρωση σήμερα Σάββατο, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Μαντουδίου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Στην Κόρινθο

Εκδήλωση πραγματοποιείται στην Κόρινθο, αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Νίκο Γόντικα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου, υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Στην Ικαρία

Η ΤE Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση αύριο Κυριακή, στις 7.30 μ.μ., στον Εύδηλο, στην αίθουσα του Δήμου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος δήμαρχος που θα στηρίξει το ΚΚΕ στο Δήμο Ικαρίας.

Στη Θάσο

Εκδήλωση διοργανώνει η ΤΕ Θάσου του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, στις 11.30 π.μ. στο καφέ «ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ» στα Λιμενάρια. Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στο Δήμο Θάσου και στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας.

Στη Βρετανία

Η ΚΟ Βρετανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και οι μάχες των εκλογών. Η σημασία της "Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας"», αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ. στο Λονδίνο (140 Falkland Road, N80NP). Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-03-29 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-03-29 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-02-19 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-02-18 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-02-15 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις ενόψει των εκλογών(2014-02-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ