Σάββατο 1 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις ενόψει των εκλογών

Με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην περιφέρεια, στους δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει για το επόμενο διάστημα συσκέψεις και συγκεντρώσεις. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω:

Σήμερα, Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., στα Μελίσσια στο Πολιτιστικό Κέντρο, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων στο χώρο της Υγείας στο θέατρο «ΣΗΜΕΙΟ» (Χαρ. Τρικούπη - πίσω από το Πάντειο), με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ.

Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης, με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 12 μ., στη Μάνδρα (καφετέρια Καλογήρου, πλατεία Μάνδρας), με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1), συγκέντρωση της ΚΟΒ Πρόνοιας του Τομέα Υγείας - Πρόνοιας, για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες και τις οικογένειές τους και για εργαζόμενους στο χώρο της Πρόνοιας, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ.

Στον Εβρο

Η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ οργανώνει συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Ευρωεκλογές και Τοπικές εκλογές και οι θέσεις του ΚΚΕ. Παρουσίαση των επικεφαλής σε Περιφέρεια και Δήμους», την Τρίτη 4 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» στην Κομοτηνή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ