Κυριακή 26 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΔΑΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΔΑΝΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου φίλου ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΔΑΝΗ, αγωνιστή της δημοκρατίας και του αντιδικτατορικού αγώνα, προσφέρουμε 200 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Μαίρη - Ηλίας

***

φωτό 1

Στις 13/1/2014 «χάσαμε» το σύντροφό μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΛΕΠΗ, έπειτα από μακροχρόνια μάχη με την επάρατη νόσο. Ο σύντροφος μας ήταν αταλάντευτος οπαδός του Κόμματος, κοντά σε όλες τις μάχες που δώσαμε τα τελευταία χρόνια. Ηταν γεμάτος πεποίθηση για τα δίκαια της εργατικής τάξης, για την πορεία που έπρεπε να πάρει, την επανάσταση και το σοσιαλισμό. Πάντα πίστευε ότι η εργατική τάξη πρέπει να έχει το Κόμμα της κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες. Αυτό το έκανε πράξη, ειδικά τα τελευταία χρόνια που, αν και χτυπημένος από την επάρατη νόσο, δεν αρνήθηκε ποτέ να βοηθήσει όταν το Κόμμα του όταν τον καλούσε. Αποτέλεσε και αποτελεί παράδειγμα δύναμης και αυτοθυσίας η δράση του, ακόμα και για μας τα μέλη του Κόμματος, στις σημερινές συνθήκες δράσης μας. Εχε γεια, σύντροφε. Σου υποσχόμαστε αυτά που πίστευες να συνεχίσουμε να τα παλεύουμε μέχρι τη νίκη.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από το Σαραβάλι και τη Νότια Εδαφική ΚΟΒ Αχαΐας, αντί για στεφάνι, προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ ως 1η δόση.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ