Τρίτη 14 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τα σκάνδαλα είναι η άλλη όψη της αντιλαϊκής πολιτικής

Σε σχόλιό του για τις αποκαλύψεις σχετικά με τα σκάνδαλα, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Η απαίτηση για άμεση και μέχρι τέλους διαλεύκανση των σκανδάλων που έρχονται στην επιφάνεια, πρέπει ταυτόχρονα να αποτρέψει κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού, που με αφορμή αυτές τις υποθέσεις θα επιχειρήσει να συγκαλύψει τις πραγματικές αιτίες των λαϊκών προβλημάτων.

Επιβεβαιώνεται ότι τα διάφορα σκάνδαλα αποτελούν την άλλη όψη του νομίσματος της αντιλαϊκής πολιτικής που φορτώνει με βάρη το λαό. Η βασική αιτία της διαφθοράς και της σήψης πρέπει να αναζητηθεί στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που αποθεώνει το κυνήγι του κέρδους και οξύνει τους ανταγωνισμούς ανάμεσα στα μονοπώλια».

Σε σχόλιο που εξέδωσε την Κυριακή για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε:

«Οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δεν πρέπει να μείνουν μόνο στις ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων, αλλά να φτάσουν στην ανάδειξη της αγιάτρευτης σήψης και του παρασιτισμού του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος. Το ΚΚΕ θα συμβάλλει στην αποκάλυψη αυτής της αλήθειας στο λαό».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org