Κυριακή 12 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Κατά 116,90% καλύφθηκε το πανελλαδικό πλάνο

Με επιτυχία έδωσαν τη μάχη όλες οι Οργανώσεις Περιοχής του Κόμματος, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός

Επιτυχημένα δόθηκε, για άλλη μια φορά, η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για την ενίσχυση του Κόμματος. Στο τελευταίο «κλείσιμο», με το οποίο ολοκληρώθηκε η Εξόρμηση, η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου έφτασε στο 116,90%. Παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, αποδείχτηκε, για άλλη μια φορά, η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του μόχθου στο Κόμμα που υπερασπίζεται αταλάντευτα τα συμφέροντά τους, επιβεβαιώθηκε ότι η ακούραστη προσπάθεια μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ είναι ικανή να υπερνικήσει τις αντικειμενικές δυσκολίες.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι όλες οι Οργανώσεις Περιοχής του Κόμματος, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των Τομεακών Οργανώσεων, υπερκάλυψαν τα πλάνα που είχαν θέσει. Για τις Οργανώσεις, τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ η προσπάθεια για την ενίσχυση του Κόμματος δε σταματά με την ολοκλήρωση της Οικονομικής Εξόρμησης. Η ίδια η επιτυχία με την οποία δόθηκε αυτή η μάχη, καθώς και η πείρα που συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκειά της επιβεβαιώνουν τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για σταθερή στήριξη του Κόμματος από το λαό, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα. Ηδη, οι Κομματικές Οργανώσεις εξετάζουν τρόπους μονιμοποίησης της οικονομικής δουλειάς, αλλά και παραπέρα αξιοποίησης των δυνατοτήτων που ενεργοποιήθηκαν σ' αυτήν τη μάχη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του τελευταίου «κλεισίματος», στην πρώτη θέση σε ό,τι αφορά την κάλυψη των πλάνων των Οργανώσεων Περιοχής παρέμεινε η ΚΟ Αιγαίου με ποσοστό 147,24%, στη δεύτερη η ΚΟ Πελοποννήσου με 129,41% και στην τρίτη η ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας με 120,37%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 119,56%, Κρήτης με 117,61%, Αττικής με 115,32%, Στερεάς με 114,12%, Κεντρικής Μακεδονίας με 111,28%, Εξωτερικού με 110,05%, Θεσσαλίας με 109,06%, Βορειοδυτικής Ελλάδας με 107%.

Η ΚΝΕ κάλυψε το 121,70% του πλάνου της και η ΚΟ «Ριζοσπάστη» ποσοστό 153,97%.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ