Τετάρτη 8 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Μελάνιασαν» απ' το κρύο

Η...στρατιωτικού τύπου δοκιμασία των παικτών του Νηρέα Λαμίας και της Κέρκυρας, που αγωνίστηκαν σε παγωμένο νερό στο μεταξύ τους αγώνα λόγω προβλημάτων με τη θέρμανση στο κολυμβητήριο των ΤΕΙ Λαμίας, επισκίασε ως γεγονός την 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Ειναι μάλιστα χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του τεχνικού των γηπεδούχων, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, πως οι «παίκτες έβγαιναν μελανιασμένοι απ' το νερό εξαιτίας του κρύου». Ας σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κολυμβητήριο ανακατασκεύαστηκε την περσινή χρονιά για να φιλοξενήσει τους αγώνες του φάιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών. Για το περιστατικό ο Δήμος Λαμιέων και η Περιφέρεια παίζουν πινγκ-πονγκ με τις ευθύνες.

  • Α1 ανδρών: (13η αγων.) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 111-5, Βουλιαγμένη-ΠΑΟΚ 9-6, Αργοστόλι-Π. Φάληρο 5-5, Νηρέας Λαμίας-Κέρκυρα 13-7, Εθνικός-Πανιώνιος 9-8, Γλυφάδα-Χίος 10-9. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 27, Βουλιαγμένη 25, ΠΑΟΚ 18 κ.τλ.
  • Τους πρώτους βαθμούς στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός, που παίζει για την 3η αγωνιστική του ομίλου του στην Ουγγαρία με αντίπαλο την Εγκερ (20.00 ώρα Ελλάδας).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ