Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καλεί σε άμιλλα την ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Σε ανταπόκριση στο σχετικό κάλεσμα της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος, η ΚΟ Πελοποννήσου καλεί σε άμιλλα την ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης. Οι δύο Οργανώσεις είναι πρώτες πανελλαδικά σε ό,τι αφορά στην κάλυψη των πλάνων τους (στο 75,5% είναι η Πελοπόννησος και στο 66,9% η Ανατ. Μακεδονία - Θράκη).

Ως έπαθλο, η ΚΟ Πελοποννήσου προτείνει η Οργάνωση που θα χάσει να φιλοξενήσει και να ξεναγήσει μια αντιπροσωπεία της επιλογής της νικήτριας ΚΟ, για ένα τριήμερο, μέσα στο 2014, στο χώρο ευθύνης της, σε τόπους όπου έδρασε το Κόμμα και το λαϊκό κίνημα και σε άλλα αξιοθέατα του χώρου της, με όλα τα έξοδα (μετακίνησης, διαμονής κ.τ.λ.) πληρωμένα και με διοργάνωση εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο της ίδιας της ΚΟ Πελοποννήσου, η Επιτροπή Περιοχής έχει ήδη κηρύξει άμιλλα μεταξύ των Τομεακών Επιτροπών, με τα εξής βραβεία:

  • Η 1η θα κρατήσει και θα φυλάξει τη σημαία της ΕΠ επί ένα χρόνο.
  • Η 2η θα πάρει, για να στολίσει τα γραφεία της, αντίγραφο πίνακα του Τάσσου Α., με θέμα την Πελοπόννησο.
  • Η 3η θα γραφτεί, με έξοδα της ΕΠ, συνδρομήτρια της «Σύγχρονης Εποχής» για ένα χρόνο, για να εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη της.

Οι τρεις αυτές ΤΕ θα βραβευτούν, σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, στην έδρα τους.

Δείκτες για την άμιλλα μεταξύ των Οργανώσεων Περιοχής, καθώς και γι' αυτή μεταξύ των Τομεακών Οργανώσεων είναι αυτοί που όρισε η Γραμματεία της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ