Παρασκευή 4 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
«Ουρά» την πρώτη μέρα

Συνεχίζονται και σήμερα μέχρι τη δύση του ηλίου

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε χτες στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε χτες στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ
Περίπου 1.200 δημοσιογράφοι προσήλθαν χτες -πρώτη μέρα των εκλογών- στις κάλπες για την εκλογή νέας διοίκησης της ΕΣΗΕΑ καθώς και αντιπροσώπων στην ΠΟΕΣΥ. Οι εκλογές θα συνεχιστούν και σήμερα από το πρωί στις 8 έως τη δύση του ηλίου.

Οι εκλογές γίνονται σε μια περίοδο που ο κλάδος βρίσκεται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την υπογραφή ικανοποιητικών ΣΣΕ και για την υπεράσπιση των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων μας. Και, απ' αυτή την άποψη, η εκλογή αγωνιστικής διοίκησης θα μπορούσε να συμβάλει στην αγωνιστική ανασυγκρότηση της ΕΣΗΕΑ, με στόχο τη συνέχιση και κλιμάκωση των κλαδικών κινητοποιήσεων για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Η «Δημοσιογραφική Συνεργασία»

Η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» διεκδικεί την ψήφο των συναδέλφων, ώστε από καλύτερες θέσεις να αγωνιστεί μαζί με όλους τους δημοσιογράφους.

Η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» που συγκροτήθηκε από συναδέλφους που έχουν δώσει δείγματα ως τώρα, στηρίζει την υποψηφιότητα του συναδέλφου Δημήτρη (Τάκη) Τσίγκα για τη θέση του Α' αντιπροέδρου. Στα ψηφοδέλτιά της συμμετέχουν και οι παρακάτω συνάδελφοι ως υποψήφιοι:

Για το ΔΣ της ΕΣΕΗΑ: Νίκος Καραντηνός, Σοφία Αδαμίδου, Διγενή Ασημίνα (Σεμίνα), Ζαγγανάς Ιωάννης, Καλογεροπούλου Ελένη, Κατή Κατερίνα, Κογκαλίδης Γεώργιος, Μηλιώνης Γεώργιος, Μουζάκης Μάρκος, Μουσγάς Γεώργιος, Παπανικολάου Ευθύμιος, Ράμμος Παναγιώτης, Σακαρέλος Ανδρέας, Φωτούλας Ιωάννης και Ψωμιάδης Κωνσταντίνος.

Υποψήφιος για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι ο συνάδελφος Νίκος Πέρπερας.

Για αντιπροσώπους στην ΠΟΕΣΥ: Νίκος Καραντηνός, Σοφία Αδαμίδου, Ανδριανού Ελένη, Ασημινάκη Αννα, Διγενή Ασημίνα (Σεμίνα), Ζαγγανάς Ιωάννης, Καλογεροπούλου Ελένη, Καρρέρ Αρης - Διονύσιος, Κατή Κατερίνα, Κογκαλίδης Γεώργιος, Κορκόδειλος -Παππάς Παναγιώτης, Λιβιτσάνος Γεράσιμος, Μηλιώνης Γεώργιος, Μουζάκης Μάρκος, Μουσγάς Γεώργιος, Μπογιόπουλος Νίκος, Παπανικολάου Ευθύμιος, Πριτσαπίδουλας - Γιαννακόπουλος Χρήστος, Ράμμος Παναγιώτης, Σακαρέλος Ανδρέας, Τσαπόγας Γεώργιος, Τσίγκας Τάκης, Φωτούλας Ιωάννης και Ψωμιάδης Κωνσταντίνος.

Επίσης, η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» στηρίζει τους υποψηφίους: Αναστάσιο Αυγερινό και Πριτσαπίδουλα - Γιαννακόπουλο Χρήστο για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο και Ελένη Ανδριανού και Αρη Καρρέρ για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Ως εκπροσώπους των συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Χρήστου Τσιντζιλώνη και της Αριστούλας Ελληνούδη - Περλέγκα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σήμερα οι εκλογές της ΠΟΕΣΥ(2004-09-28 00:00:00.0)
Ψηφίζουμε για αγωνιστικό προσανατολισμό(2003-05-22 00:00:00.0)
Αύριο και μεθαύριο οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ(2001-05-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ