Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις από τους γονείς

Εκδήλωση - ημερίδα με θέμα «Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και φασισμός μέσα από τα σχολικά βιβλία», πραγματοποιεί την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ). Η εκδήλωση θα γίνει στην ΕΣΗΕΑ στις 6 μ.μ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ Γ. Μαργαρίτης και θα παραβρεθούν εκπρόσωποι φορέων της εκπαιδευτικής και σχολικής κοινότητας, μαθητές - φοιτητές. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο - ντοκουμέντο από το Δεκέμβρη του '44.

  • Η Ενωση Γονέων Πετρούπολης μαζί με το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιλίου - Πετρούπολης - Αγίων Αναργύρων - Καματερoύ και το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την Παιδεία την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντίστασης 61). Θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μαθητές.
  • Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας διοργανώνει συναυλία την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του σχολείου (οδός Γεωργίου Καρέλια), με συνθέσεις αποφοίτων του σχολείου και άλλων μουσικών. Για την κάλυψη των εξόδων της συναυλίας ο Σύλλογος έχει εκδώσει μπλοκ οικονομικής ενίσχυσης.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ