Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Μέχρι το Σάββατο οι δηλώσεις συμμετοχής

Τελευταίες μέρες είναι αυτές που διανύουμε για τις δηλώσεις συμμετοχής στον πανελλήνιο διαγωνισμό συλλογικής ερευνητικής εργασίας για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ, που διοργανώνουν η ΚΝΕ και ο «Οδηγητής». Μαθητικές ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν μέχρι και το Σάββατο 30 Νοέμβρη.

Θυμίζουμε ότι τα θέματα που έχει ορίσει η ΚΝΕ είναι:

Α. Κάνεις login και πιστεύεις πως η ζωή ξεκινά;

Β. «Φιλανθρωπία» ή αλληλεγγύη ανάμεσα σε ίσους;

Γ. Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι πατεράδες μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;

Δ. Τόποι αγώνα και μαρτυρίας του λαού και της νεολαίας!

Η κάθε ομάδα (αποτελούμενη από 3 έως 20 μαθητές) μπορεί να επιλέξει μόνο ένα από τα τέσσερα θέματα για την εργασία της, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία μορφές για την παρουσίασή της (βίντεο, φωτογραφίες, σκίτσα, κόμικ, ποιήματα, γραπτά κείμενα, μουσική, αφίσες-κολάζ κ.ά.).

Οι ομάδες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα email: mail@odigitis.gr, kne@kne.gr και στα γραφεία της ΚΝΕ σε κάθε περιοχή.

Μέχρι και τις 10 Δεκέμβρη οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν μια περίληψη (έως 200 λέξεις) της εργασίας τους και όλες οι ομάδες θα πρέπει να στείλουν το σύνολο της εργασίας τους από 5 έως και 10 Γενάρη (ειδικά οι ομάδες που θα έχουν στην εργασία τους βίντεο ή ταινία μικρού μήκους θα πρέπει να αποστείλουν το οπτικοακουστικό υλικό έως και τις 5 Γενάρη).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ