Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣ
Αντιδράσεις για τις ελλείψεις

Κινητοποίηση τη Δευτέρα 2 Δεκέμβρη, στις 9 το πρωί, στο κτίριο διοίκησης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, οργανώνουν οι Επιτροπές Αγώνα του ΜΑΣ στο ΤΕΙ, με αφορμή την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την έλλειψη διδακτικού προσωπικού και κλιμακώνεται με τη δραματική υποχρηματοδότηση που θα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσει η σίτιση και να μείνουν χωρίς θέρμανση οι Εστίες.

Με ανακοίνωσή τους, οι Επιτροπές Αγώνα του ΜΑΣ σημειώνουν ότι το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, όπως και τα περισσότερα ΤΕΙ της χώρας, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε καθεστώς αδυναμίας λειτουργίας. Και καλούν τους σπουδαστές να παλέψουν για άμεση χρηματοδότηση του ΤΕΙ από τον κρατικό προϋπολογισμό, συνέχιση της σίτισης, εξασφάλιση του αναγκαίου πετρελαίου θέρμανσης για τις Εστίες, πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Επίσης, καταγγέλλουν την επιχείρηση τρομοκράτησης φοιτητών, εργαζομένων και καθηγητών, που στήθηκε με τις δεκάδες κλήσεις σε απολογία για τις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν το Φλεβάρη του 2013 στα διόδια των Μαλγάρων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ