Παρασκευή 22 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Παρασκευή

-- Η ΚΟ Καλαμπάκας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη λαϊκή αγορά της πόλης, ενώ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Δούρειος» - δίπλα στο ΚΤΕΛ Καλαμπάκας - με ομιλητή τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ, με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ για τη Λαϊκή Συμμαχία. Τι αγώνας και τι κίνημα χρειάζεται σήμερα».

-- Η ΤΕ Υπαίθρου Τρικάλων οργανώνει περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Πύλης.

-- Η ΚΟ Εκπαιδευτικών Τρικάλων στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης και των εκδηλώσεων για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος, διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο Πολύκεντρο του Δήμου Τρικκαίων, στην πλατεία της ΔΕΗ (στο χώρο του ΚΑΠΗ), στις 8.30 μ.μ.

Αύριο, Σάββατο

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας οργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση προς τιμήν των 95χρονων του ΚΚΕ, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Μεγαλόπολης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ