Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡ - «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»
Προωθούν κοινή κάθοδο σε όλες τις εκλογές

Τη συγκρότηση ενός κοινού «εκλογικού μετώπου» με συνεργασία στις βουλευτικές εκλογές, στις ευρωεκλογές και τις κάλπες για την Τοπική Διοίκηση έθεσαν ως στόχο οι ηγεσίες της ΔΗΜΑΡ και της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», στην πρώτη κοινή εκδήλωση των δύο κομμάτων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με θέμα την αγροτική ανάπτυξη.

Με δηλώσεις τους ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης, και ο επικεφαλής της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, έκαναν λόγο για «σύγκλιση» των δύο κομμάτων με στόχο τη δημιουργία ενός τρίτου πόλου. «Πορευόμαστε και συζητάμε και συμπράττουμε στο πλαίσιο μιας συμπαράταξης ακριβώς για τη δημιουργία του τρίτου πόλου, του πόλου του δημοκρατικού σοσιαλισμού», δήλωσε ο Φ. Κουβέλης.

«Η σημερινή μας εκδήλωση είναι μια πρώτη απόπειρα καταγραφής των δυνατοτήτων που έχουμε να συνεργαστούμε, ξεκινώντας από το προγραμματικό επίπεδο», τόνισε από την πλευρά του ο Α. Λοβέρδος, και σημείωσε: «Θέλουμε στο τέλος αυτής της διαδρομής μια συνεργασία στο πεδίο ενός εκλογικού μετώπου. Οχι προσχωρήσεις του ενός στον άλλον. Ενα εκλογικό μέτωπο, με το οποίο θα συνεργαστούμε, όχι υποκριτικά στις ευρωεκλογές ή στις δημοτικές εκλογές, αλλά σε όλες τις εκλογές».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ