Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Θλίψη για Μετσού

O Μπρούνο Μετσού, ο Γάλλος προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με τη μεγάλη πορεία της Σενεγάλης στο Μουντιάλ του 2002, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 59 ετών. Ο Μετσού ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα της αφρικανικής χώρας μέχρι τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2002 που έγινε σε Ιαπωνία/ Ν. Κορέα προκαλώντας τον παγκόσμιο θαυμασμό. Τα τελευταία χρόνια είχε εργαστεί σε συλλόγους του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

  • Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που θέλουν τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα να πάσχει από αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση με αποτέλεσμα την αστάθεια στα πόδια. Μάλιστα λέγεται ότι ο πρώην Αργεντίνος άσος δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του πάνω από μισή ώρα. Από το περιβάλλον του παλαίμαχου άσου δεν επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα τα οποία σημειωτέον διοχετεύονται στον ιταλικό Τύπο.
  • Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Ιντερ επιβεβαίωσε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ιταλό επιχειρηματία Μάσιμο Μοράτι στην πλευρά του Ινδονήσιου επιχειρηματία Ερίκ Τοχίρ. Η αλλαγή αφορά αρχικά το 70% των μετοχών με την προοπτική στο μέλλον να φθάσει στο 100%.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ