Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τη Μάχη της Ηλεκτρικής

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και του ΚΚΕ για τους πεσόντες στη Μάχη της Ηλεκτρικής, που κορυφώνονται την Κυριακή 13/10, στις 10 π.μ. με συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου (Κερατσίνι) και πορεία στο μνημείο της Ηλεκτρικής. Θα χαιρετίσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, θα χαιρετήσει εκπρόσωπος της ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ, θα κατατεθούν στεφάνια και θα γίνει προσκλητήριο νεκρών.

  • Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σαμαράκης» (Μικράς Ασίας και Παπαναστασίου) θα γίνει εκδήλωση για τη συμμετοχή των γυναικών στο ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γ. Παπαοικονόμου «Το Δόκανο» και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.
  • Αύριο Πέμπτη, το πρωί, προγραμματίζεται επίσκεψη μαθητών στα γραφεία του Παραρτήματος και μετάβαση στο μνημείο των Ηρώων εντός και εκτός του εργοστασίου της ΔΕΗ.
  • Την Παρασκευή 11/10, στις 5 μ.μ., θα γίνουν στεφανώματα στις πλάκες των Κερατσινιωτών αγωνιστών που έπεσαν σε διάφορα σημεία της πόλης. Σημείο συνάντησης, Κωνσταντινουπόλεως και Αγίας Σοφίας.
  • Το Σάββατο 12/10, στις 10.30 π.μ. στο νεκροταφείο, δέηση στο κενοτάφιο των Αγωνιστών και στις 11.30 π.μ. κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του αντάρτη του ΕΛΑΣ στην πλατεία Νίκης των Λαών στην Αμφιάλη.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ