Τρίτη 8 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ η ανασύνταξη του κινήματος

Η μοναδική ελπίδα και προοπτική είναι η γρήγορη ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, η οργάνωση της λαϊκής πάλης, η προώθηση της λαϊκής συμμαχίας ανάμεσα στην εργατική τάξη, τους υπάλληλους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους, τις γυναίκες

  • Το συνδικαλιστικό κίνημα, το λαϊκό κίνημα, δεν μπορεί να έχει άλλη γραμμή πάλης από την ενότητά του ενάντια στο κεφάλαιο, τις πολυεθνικές. Δεν μπορεί να έχει γραμμή την ταξική συνεργασία. Δεν μπορεί να έχει άλλη γραμμή από αυτή της απόρριψης όλων των διαχειριστών του καπιταλισμού.
  • Το εργατικό - λαϊκό κίνημα, το κίνημα της νεολαίας, έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι των εκμεταλλευτών μας, του κεφαλαίου, γέννημα και θρέμμα αυτού του συστήματος.
  • Να κάνουμε την απεργία στις 23 Οκτώβρη ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην ανασύνταξη του κινήματος, να τρομάξουμε τους τρομοκράτες μας. Να μη χαθεί μέρα, να μη χαθεί ώρα. Να μη μείνει κανείς και καμιά χωρίς να μπει στη μάχη για να είναι πετυχημένη η απεργία.

ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org