Τρίτη 8 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου της FIBA πανηγύρισε στη Βραζιλία ο Ολυμπιακός μετά τις δύο νίκες που πέτυχε επί της πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής Πινέιρο Σκάι με 81-70 και 86-69 σε αγώνες που έγιναν στο Σάο Πάολο. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι αγωνιστικά των αντιπάλων τους και στα δύο παιχνίδια και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους.

  • Με τον αγώνα Ρέθυμνου - Παναθηναϊκού (16.00, ΔΤ) ανοίγει σήμερα η αυλαία των προημιτελικών στο Κύπελλο.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Τα λάθη εμπόδισαν τον Βασίλη Τσολακίδη να δείξει το καλό του πρόσωπο στον τελικό του δίζυγου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αμβέρσας, με αποτέλεσμα να καταλάβει την 8η θέση μεταξύ των 9 φιναλίστ συγκεντρώνοντας 13.433 βαθμούς.

ΒΟΛΕΪ: Η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη με 3-2 σετ για τον Β' όμιλο ξεχώρισε απ' τα αποτελέσματα στην Α' φάση του League. Οι «ερυθρόλευκοι» με τη σειρά τους επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 3-0. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Φοίνικας Σύρου έγιναν οι δυο πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με δύο ήττες (24-16 και 22-19), από τη Ντούντελαντζ στο Λουξεμβούργο, η Ορμή αποχαιρέτησε το EHF Cup γυναικών στον δεύτερο γύρο. Για την ίδια διοργάνωση ο ΠΑΟΚ έχασε, εκτός, από τη Βέλικο Τάρνοβο με 24-22 και έχει την τύχη στα χέρια του στη ρεβάνς.

  • Με συνολικό απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες στους αγώνες του ομίλου που έγιναν στο Ισραήλ η Ελλάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους ασκήσεως Εφήβων/Νεανίδων -17 χρόνων, στη Βουδαπέστη, η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, μετά από εξαιρετική εμφάνιση, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ