Κυριακή 6 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η περίπτωση του Αγίου Παντελεήμονα

Υπόθεση Αγίου Παντελεήμονα. Τώρα, «πέφτουν από τα σύννεφα» τα αστικά Μέσα Ενημέρωσης και πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σταυροκοπιούνται από έκπληξη για όσα αποκαλύπτονται.

Θυμίζουμε τα εξής:

- όταν το ΚΚΕ από το 2008 μέχρι και το 2011 κατήγγελλε διαρκώς τις δολοφονικές επιθέσεις χρυσαυγιτών σε μετανάστες...

- όταν το ΚΚΕ από το 2009 κατήγγειλε ότι όσοι εμφανίζονταν ως «αγανακτισμένοι πολίτες» παίζουν βρώμικα παιχνίδια μαζί με μηχανισμούς του κράτους...

- όταν το ΚΚΕ από το 2009 κατήγγειλε βασανιστήρια μεταναστών στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα...

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποκάλυπτε την εξής εκπληκτική συνδιαλλαγή:

«...προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με την Χρυσή Αυγή και με άλλες ομάδες που υπάρχουν εκεί, ώστε να μην προβαίνουν σε βιαιότητες. Περιττό να σας πω ότι δεν έχουμε βρει ευήκοα ώτα»! (δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή στη διακομματική επιτροπή της Βουλής για το μεταναστευτικό στις 8 Φλεβάρη 2011).

...η κυβέρνηση της ΝΔ όταν εκλέχτηκε μετά τις εκλογές του 2012 το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν την 1.8.2012 να εγκαινιάσει ένα απίστευτο κυνηγητό σε βάρος των μεταναστών, ξεκινώντας μάλιστα από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα προς τέρψιν των φασιστοειδών, «αγανακτισμένων» και μη που χειροκροτούσαν τις συλλήψεις.

...αστικά Μέσα Ενημέρωσης (π.χ. το ΑΛΤΕΡ τον Αύγουστο του 2009) έφταναν στο σημείο να παρουσιάζουν άγριες αστυνομικές επιχειρήσεις σε βάρος μεταναστών στην περιοχή με φράσεις όπως: «Πόσο έχει ανασάνει το κέντρο της Αθήνας και ο Αγιος Παντελεήμονας» που συμπληρώνονταν από το «οι "σκούπες" δεν αρκούν»... Και έπαιρναν τη μία συνέντευξη μετά την άλλη από προέδρους και μέλη συλλόγων ληστευθέντων που στη συνέχεια κατέβαιναν υποψήφιοι με ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής. Σήμερα, κάποιοι από αυτούς έχουν συλληφθεί.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί χρυσαυγίτες και διάφοροι άλλοι μηχανισμοί εκμεταλλεύτηκαν ένα υπαρκτό πρόβλημα για να το διογκώσουν και να στήσουν πάνω σε αυτό βρώμικα σχέδια και επιδιώξεις;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ