Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η Χρυσή Αυγή θέλει ό,τι και οι εργοδότες

Ανακοίνωση εργαζομένων στο «Καρφούρ»

Τη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής καταδικάζει η Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Καρφούρ - Μαρινόπουλος - DIA» και την καταγγέλλει ως ναζιστική, φασιστική και εγκληματική οργάνωση.

Στο ψήφισμα που εκδόθηκε από τη ΓΣ, αναφέρεται ότι η Χρυσή Αυγή «είναι οργάνωση που δεν έχει καμία δουλειά με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους φτωχούς. Δεν συμμερίζεται τα όνειρα και τις επιθυμίες μας για μια ζωή αξιοπρεπή, για μια κοινωνία αλληλεγγύης με μισθούς που να καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες μας. Η Χρυσή Αυγή "οραματίζεται" ένα ΜΑΥΡΟ μέλλον με μεροκάματα 10-15 ευρώ, όπως ακριβώς και οι εργοδότες μας!!! Η Χρυσή Αυγή "οραματίζεται" έναν εργασιακό βίο δίχως σωματεία και οργανώσεις που να παλεύουν για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας, όπως ακριβώς και οι εργοδότες μας!!! Η Χρυσή Αυγή "οραματίζεται" μια κοινωνία που θα κυριαρχεί το μίσος, η καχυποψία, η ελεημοσύνη, η σίτιση με ληγμένα, όπως ακριβώς και οι εργοδότες μας!!!»

Επίσης, καλεί τους εργαζόμενους να απομονώσουν τους φασίστες σε κάθε κατάστημα και να πετάξουμε μια για πάντα στη λήθη τις ιστορίας τη βρομιά του φασισμού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ