Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΕΡΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΣΟ
Πρωτοβουλίες σήμερα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης

Σήμερα, για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ) οργανώνει σε όλον τον κόσμο κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις και απεργίες, με κεντρικό σύνθημα - αίτημα «Τροφή, νερό, φάρμακα, βιβλία και στέγη για όλους». Το ΠΑΜΕ, που είναι μέλος της ΠΣΟ, συμμετέχει στη Μέρα Διεθνούς Δράσης με τις παρακάτω συγκεντρώσεις:

  • Στην ΕΥΔΑΠ της Αθήνας (Λαοδικίας) θα μιλήσει στις 7 το πρωί ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στέλεχος του ΠΑΜΕ.
  • Στην ΕΥΑΘ της Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει στις 10 το πρωί ο Γιώργος Μαυρίκος, Γενικός Γραμματέας της ΠΣΟ.
  • Στο Ηράκλειο, στη συγκέντρωση της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ (στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας) με ομιλήτρια την Χίλντα Τσακόν Μπράβο, στέλεχος της ΠΣΟ.
  • Στο Βόλο, στη συγκέντρωση της Γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ (στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Πανεπιστημίου) με ομιλητή τον Περουβιανό Βαλεντίν Πάτσο, αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ΠΣΟ.

Στο πλαίσιο της ίδιας δραστηριότητας, παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την Παιδεία θα πραγματοποιήσει στις 6 το απόγευμα η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης. Καλεί γονείς, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους να παλέψουμε για δωρεάν - ασφαλείς μεταφορές, σίτιση - υγεία - ασφάλεια για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ