Κυριακή 29 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Eurokinissi

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στο Περιστέρι στο ΚΥΒΕ (Εθν. Μακαρίου 1) με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στα Ανω Λιόσια στο Α' ΚΑΠΗ (Φυλής 165), με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Διοΐλης, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Χαϊδάρι στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην ΝΕΛΕ), με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Μαριάννα Οργέττα, Γραμματέας της ΤΕ Εκπαιδευτικών.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση της ΤΕ Εμπορίου στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β) με θέμα: «Τα καθήκοντα των κομμουνιστών για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στους Αγ. Αναργύρους στο Β' ΚΑΠΗ (Πλαπούτα 2, Μυροφόρες) με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Ηλίας Πατίδης, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Αγ. Βαρβάρα στην αίθουσα πρώην Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Θεοδώρα Δριμάλα, στέλεχος του Κόμματος.

Σε αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ

-- Αύριο, Δευτέρα, στις 9 π.μ., στην Ανθούσα θα περιοδεύσει ο Γιάννης Πάσουλας, στέλεχος του Κόμματος.

-- Αύριο, Δευτέρα, στις 9 π.μ., στο Ρέντη θα περιοδεύσει ο Θανάσης Ευαγγελάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση με θέμα «Τα αντιλαϊκά μέτρα στην Εκπαίδευση και η θέση του ΚΚΕ για την ενιαία λαϊκή Παιδεία» διοργανώνει η ΚΟ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, την Τετάρτη 2/10, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης «Χ. Τσακίρης». Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελλής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org